С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,716

Мъже, погледнете се!

Забързани в ежедневие и проблеми ние, мъжете, често пренебрегваме своето здраве. Уверени, че сме железни и нищо не може да ни се развали. Един от сериозните проблеми е свързан с простатата и предразсъдъците и страховете, които всеки един мъж има.

В името на здравето си всеки мъж трябва да се раздели със страховете и погрешните представи, които карат мъжете да се консултират с уролог или рядко или много късно. Съвременната медицина разполага с ефективно медикаментозно и хирургично лечение, стига проблемите да бъдат диагностицирани навреме.

Пиша това от първо лице, защото преди 3 месеца след близо 10 години ходене по мъките направих в Хил Клиник операция на простатата със зелен лазер и резултатът е повече от впечатляващ! Не оставяйте за утре защото профилактиката (превенцията) е най-важна в ранното откриване на рак на простатата и неговото лечение!

Препоръчвам на 100 % профилактика за всеки мъж, който има и минимални съмнения за проблеми с простатната жлеза!

P.S. Всеки, които има въпроси по отношение за проблемите и се притеснява да го направи може да ми пише или да ми се обади. Ще споделя моя личен 10 годишен опит в областта да бъда пациент на здравната ни система и резултатите от това.

Добромир Драев

 

Коментари

  • krasimir vichev февруари 9, 2022 в 10:19 am

    Draev kaji kolko struva operaciqta v HIL KLINIK?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *