С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,786

Много филми

gun_to_the_head_by_natiurlichasДесетокласничка от СУ “Д-р Петър Берон” в гара Хитрино размахвала пистолет и опряла дулото на оръжието в главата на съученичка пред сградата на училището.

От Апелативната прокуратура във Варна обявиха, че по случая върви досъдебно производство за хулигански действия, извършени от непълнолетна ученичка.

Инцидентът станал на 28 ноември 2016 г. пред училищния двор между две момичета на 16 години. Конфликтът имал своето начало преди това във фейсбук, където десетокласничката З. Р. пуснала критични коментари за своя съученичка, както се оказва – 16-годишната Евдже С.

Двете момичета устроили пред училище махленски скандал, наблюдаван от почти половината им клас. След като словесно никоя от двете не могла да вземе връх в разпрата, Евдже, която живеела на главната улица до училище, прескочила до вкъщи и се върнала с пистолет.

Размахала го за ужас на всички свои съученици, а след това хладнокръвно го опряла в главата на З. Р. Появили се отнякъде полицаи и обезоръжили момичето.

Пистолетът се оказал газов, а говорителят на полицията Ася Йорданова съобщи в официално изявление, че оръжието е иззето и са назначени експертизи за установяване на характеристиките на пистолета и дали е бил годен да произведе изстрел.

Евжде била мъжкарана, проявявала се като тартор и дори момчета имали респект към тийнейджърката и страх да не ядат бой. За ученичката се грижел баща й, майката била в чужбина на гурбет, научи Шмоко.

Коментари

  • Varg ноември 29, 2016 в 7:52 pm

    За да има време да се появят полицаи този скандал е продължил най-малко половин час.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *