С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 509

Младежки проекти

 

За трета поредна година Община Шумен ще финансира проекти на младежки и неправителствени организации, работещи с млади хора и неформални групи от младежи. Желателно е, кандидатстващите да бъдат вписани в Национална информационна система на младежта.

Проектите следва да бъдат изготвени съгласно изискванията на Правилника за финансиране на младежки проекти в изпълнение на Стратегията за развитие на младите хора в община Шумен. Няма ограничения в избора на теми, по които може да се работи.

През 2017 година бяха одобрени и реализирани 17 проекта, насочени в различни области за организиране на свободното време – природа, спорт, бизнес, култура, насърчаване на неформалното обучение и приобщаване на младежите към ценностите на гражданското общество.

Необходими документи за кандидатстване и отчитане могат да се намерят на сайта на общината в  раздел Култура, младежки дейности и спорт.

Предложенията се подават в деловодството на Община Шумен /стая 204/ или в електронен вариант на e-mail: g.ilieva@shumen.bg до 15.04.2018 г. /16.00 ч./.

Повече информация може да бъде получена от отдел КМДС на Община Шумен – тел. 054/857 670.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *