С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Младежи в действие

На 13 и 14.09.2018 г. (четвъртък и петък) от 9,30 ч. до 18,30ч. ще се проведе втора  работилница за изграждане на градска мебел за “Младежката сфера”. Геодезическият купол вече е изграден като доброволците ще изработват различни мебели, кошчета и пейки, ще се поставя и подиум в средата на сферата, съобщават организаторите.

Събитието ще се проведе в парка пред безистена (парка между Хотел Шумен и джамията) в град Шумен.

Работилницата е част от поредицата събития около “Младежка сфера”, който се реализира по проекта на фондация – BG Бъди активен – “Мястото” , финансиран от Coca-Cola Foundation. Проектът “Младежка сфера” е иницииран и кординиран от Общински младежки съвет – Шумен съвместно с Love 2 Design, a партньори на проекта са АлДоРа, Ротаракт клуб Шумен, БМЧК Шумен, Градски ученически парламент Шумен и Община Шумен /Shumen Municipality.

Тя ще се води от урбанисти, мебелни дизайнери и експерти в областта на интериорния дизайн. Събитието ще бъде както практически, така и образователно насочено.

Заповядайте и в групата на проекта – TheSpot – Шумен, за да следите всичко актуално, което се случва с него, призовават организаторите.

Другата идея на Алтернативното младежко простанство “Младежка сфера” е да събира книги за своята библиотека. Всеки, който обича да чете и има възможност да дари книга(и) или списание(я), е добре дошъл. Няма значение колко стари и използвани са книгите или какъв жанр са, всички те имат своето запазено място на рафтовете в отворената ни библиотека.

Импровизиран пункт за приемане на книгите ще бъде организиран при Сферата /парка между Хотел Шумен и Джамията/ на 13 и 14 септември от 9,30 до 18,30 ч. , както и по време на откриващото събитие на 21 септември от 18,00ч. до 21,00 ч., съобщават организаторите.

Ако все пак имате желание да дарите, но датите не са ви удобни, може да се свържете с организаторите и да уточните как стане предаването. За повече информация: 0898 67 34 22 – Петър.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *