Искате ли да има предсрочни парламентарни избори?

or

гласували: 47

Мерки срещу COVID-19

Екипи на общинското предприятие “Паркове и обредна дейност” започнаха от днес обработка с дезинфектанти на автобусните спирки в Шумен срещу COVID-19, видя репортер на Шмоко.бг. Специално оборудвани работници пръскат с препарат стените и пейките по спирките, за да ограничат възможността от зараза при пипане или докосване до съоръженията. Подобни мерки бяха прилагани и през пролетта при първата вълна на епидемията.

През последните три денонощия броят на регистрираните положителни случаи на коронавирус в Шуменска област е 76 души. Ръстът за последните три дни  е повече от 10 процента от общия брой на заразените от началото на епидемията, които към 19 октомври са 630 души.

Коментари

  • Стоянов октомври 19, 2020 в 11:16 am

    Във Варна, кондуктора ми направи забележка, че ми е свалена маската на брадата след разговор по телефона. Искам и в Шумен да е така!

  • Стоянов октомври 19, 2020 в 11:14 am

    Във Варна ми направиха забележка, че ми е свалена маската на брадата, след разговор по телефона! Кондуктора беше безмилостен.

  • Стоянов октомври 19, 2020 в 11:12 am

    Г-н Банков, задължете кондуктори и шофьори да гонят или да свалят пътниците без маски във Вашите автобуси!!! Не е редно да има пътници без маски!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *