Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 548

Любомир Христов: Имаме визия

“Днес ние отново искаме подкрепата на шуменци, за да продължим заедно да работим за нашия град. Доказахме, че знаем как да управляваме общината – с грижа за хората и за по-доброто бъдеще на нашите деца. Можем да се гордеем с постигнатото. Имаме на какво да стъпим и знаем как да продължим. В трудностите ние натрупахме опит, на който вие и всички шуменци могат да се доверят. Знаем какво можем. Знаем как да го направим. Имаме и визията къде искаме да стигнем – да направим Шумен привлекателен, динамичен и проспериращ град,” каза Любомир Христов по време на официалното откриване на кампанията на ПП ГЕРБ-Шумен.

Акцент на откриването беше филмът за постигнатото от екипа на Любомир Христов през четиригодишния мандат с кадри от обновените райони в града. От екрана Христов коментира и показа на зрителите нови парковите пространства и зелени площи, игрища, детски и спортни площадки, кръгови кръстовища, спирки, тротоари, улици, санирани блокове, реновирани училища, “Арена Шумен” и Дома за възрастни хора.

Пак на “големия екран” пред присъстващите бяха посочени и главните цели, които Любомир Христов и неговият екип ще преследват през втория управленски мандат. Христов отново влезе в ролята на гид на място, като посочи тези райони от Шумен, които от десетилетия се нуждаят от инвестиции. “Ще продължим да обновяваме градската среда, образователната, социалната, културната и спортната инфраструктура. Ще влезем в кварталите, ще ги благоустроим. Имаме подготвени проекти, които вече сме стартирали и ще реализираме докрай. Ще завършим подмяната на уличното осветление и обновяването на входните артерии на града. Предвидили сме цялостно саниране на Младежкия дом. Ще направим реконструкция и ремонт на Летния театър. Ще разширим улица „Марица“ с още едно пътно платно и ще покрием реката в участъка от зала „Младост“  до  „Арена Шумен“  и моста от ул. „Васил Друмев“  към ул. „Марица“. Готов е идейният проект за цялостна реконструкция на градския стадион. Имаме обещание за финансиране на строителството и ще го направим през следващия мандат. Ще заделим по-голям ресурс, ще насочим усилията си и към селата в общината.” – заяви пред събралите се кандидатът на ПП  ГЕРБ за кмет на община Шумен Любомир Христов.

С кратки видео визитки бяха представени листата на ГЕРБ за общински съветници и кандидатите на партията за кметове на населени места в общината.

Гост на церемонията, която даде официалния старт на кампанията на ГЕРБ в общината беше членът на изпълнителната комисия на  ГЕРБ Тодор Тодоров, а в началото дошлите послушаха поп изпълнения на Силвана Ангелова от Каспичан.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *