С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,924

Любомир Христов оглави листата на ГЕРБ

Любомир Христов: Време е да спрем експериментите в управлението на държавата

Пълна листа от 12 кандидати за народни представители регистрира коалиция „ГЕРБ-СДС“ от 30 МИР – Шумен за участие в предсрочните парламентарни избори на 9-ти юни.

„В този празничен ден, в който почитаме Свети Георги Победоносец, ние регистрираме листата ни с кандидати за народни представители, с пожеланието за победа в предстоящите предсрочни избори на 9 юни. Този ден напомня на всички българи за честта и достойнство – изконни ценности за нашето общество, които в последните години са загърбени от управляващите. Време е да спрем експериментите в управлението на държавата и да върнем стабилността и доверието на хората в институциите.“, каза водачът на листата и областен координатор на ГЕРБ – Шумен Любомир Христов.

Той коментира още, че в листата на коалиция „ГЕРБ-СДС“ – Шумен има четирима народни представители от различни мандати на НС. „В листата ни присъстват 4-ма народни представители, включително и аз, което е ясен знак за експертната основа, а освен това имаме представители и на местната законодателна власт, както в настоящия, така и в предходни мандати на Общинския съвет . Погледнете другите листи – никоя друга политическа сила няма такъв екип от хора с експертиза и опит. Един от приоритетите, които си поставяме е пътната инфраструктура. Ако искаме да имаме икономика, ако искаме да имаме туризъм, трябва да имаме пътища. Довършване на автомагистрала „Хемус“, рехабилитация на Ришки проход, постъпки за отварянето на Върбишки проход – това са част от целите, които си поставяме.“, допълни Любомир Христов.

Любомир Христов призова на 9 юни жителите на област Шумен да упражнят правото си на глас, защото се предопределя бъдещето не само на България, но и на Европа: „Ако искаме стабилна България, трябва да гласуваме за сигурна Европа.“, заяви Христов.

 

Ето и пълната листа с кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС в 30 МИР – Шумен:

 1. Любомир Христов – инженер
 2. Илтер Бейзатов – инженер
 3. Евгений Цанков – еколог
 4. Ралица Тодорова – адвокат
 5. Димитричка Недева – строителен инженер
 6. Димитър Александров – икономист
 7. Кристиян Механджийски – мениджър
 8. Борис Иванов – хореограф
 9. Айсун Ибрямова – икономист
 10. Калина Петрова – HR Мениджър
 11. Стоян Тодоров – лекар
 12. Станчо Баев  – студент

 

Пресцентър на коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *