С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,925

Лили при Адама

С новите си песни и вечните си хитове Лили Иванова развълнува и разчувства част от многобройните си почитатели на сцената на “Арена Шумен” в четвъртък вечер. Концертът се състоя след трикратно отлагане заради COVID-19. Сред най-търпеливите и най-верни фенове на примата бяха зрителите, купили билетите си за националното й турне още при пускането им в продажба на 15 януари 2020 година. Лили и изпълнителите от нейния бенд бяха посрещнати на крака и с бурни аплодисменти от публиката, на която подариха незабравими и безценни спомени, представяйки песни на певицата от новия й миниалбум, наречен “Чуй душата ми”, както и вечните й хитове.

Музикантите до Лили Иванова, както в албума, така и на сцената, са Ангел Дюлгеров – китари, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни, и вокалното трио “ЛаТиДа” – беквокали.

Заедно с Лили Иванова публиката изпя и част от многобройните й хитове, сред които “Свири щурче”, “Детелини” и “Панаири”.

“Благодаря! Прекрасна публика сте, в Шумен винаги е така”, каза на хората в залата Лили Иванова към края на концерта. След финалното й изпълнение ръкоплясканията и овациите за примата на българската музика не стихваха дълго време и тя подари на почитателите си в залата нови безценни спомени, като изпълни още две песни от многобройния си репертоар.

Шумен има специално място в сърцето на Лили Иванова. И сега, както и при предишни нейни гостувания в родния град на Тодор Колев, тя се поклони и поднесе многобройните си цветя от концерта пред паметника на големия български актьор, неин добър приятел и колега. В лъка на бронзовата цигулка от фигурата, дело на скулптгора Младен Младенов Лили затъкна бяла роза в знак на уважение към Адама.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *