С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Кучи син

1305Полицията разследва насилствена смърт на 80-годишна жена в новопазарското село Стоян Михайловски. Работи се по версията, че баба Махбуле Мухаремова е приела смъртта от ръката на родния си син Фадли Мухаремов.

От Апелативната прокуратура във Варна току що съобщиха, че Фадли е задържан с прокрорска мярка за 72 часа и е привлечен като обвинаем за убийството на майка му. Говори се, че е ударил майка си с дървена лопата за хляб по главата или с дилаф.

Още в 7 часа тази сутрин Фадли отишъл при кмета на селото да съобщи, че майка му починала и “какво ще правим сега”.

Разказал на кмета, че предната вечер майка му била ходила към кариерата, че била паднала по пътя и се ударила, върнала се, вечеряли, легнали да спят и на сутринта я намерил умряла.

Към 9 часа лекар е видял тялото на покойницата и не е написал смъртен акт, заради съмнителна рана на главата. Тогава на мястото са изпратени криминалисти и съдебен лекар, причината за смътта ще стане известна в събота след аутопсия на тялото.

Жената наистина имала дълбока рана на челото, по дрехите й имало тук-там кървави петна, разказват съседки, които вече се били приготвили да мият тялото за погребение, когато дошъл следственият екип.

За хората в селото не е тайна, че Фадлито е пройдоха, безработен, алкохолик и системно тормозел майка си за пенсията.

Обстоятелствата около смъртта на жената още се изясняват.

Коментари

  • Loveca_ май 14, 2016 в 2:47 pm

    Може бащата да е бил куче. Не е задължително и двамата родители да са кучета. Майката може да е осиновила “кучия син”.

  • Съжалявам май 14, 2016 в 7:44 am

    Според заглавието майката е била ” кучка ” ?! Проявявайте малко уважение към хората , Това , че имате гласност поставя и известни задължения към изказа ви ! Независимо от селяндурския сайт , които правите .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *