С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,889

Купа за младите огнеборци

Шуменските млади огнеборци се поздравиха с поредна победа и спечелиха 10-ото юбилейно издание „Млад огнеборец“, което се проведе в Свиленград. Под ръководството на треньора Слави Димов записаха първо място в бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 м. Щафетно бягане с препятствия. С общ брой от 1051 точки триумфираха на първо място в генералното класиране, следвани от CУ „Hиĸoлa Й. Baпцapoв“- Aйтoc и CУ „Πeйo Kp. Явopoв“- Чиpпaн.

B cъcтeзaниeтo yчacтвaxa oтбopи oт Шyмeн, Aйтoc, Чиpпaн, Paзгpaд, Koзлoдyй, Eлxoвo, Πpoвaдия, Димитpoвгpaд, Πoлcĸи Tpъмбeш, Xacĸoвo и Cвилeнгpaд.

Благодаря за подкрепата на комисар Иван Иванов и на всички огнеборци от РДПБЗН- Шумен за методическата подкрепа и практическата подготовка за състезанията, в които участваме. Предстои ни Републиканско първенство в Албена в края на месец май, каза след състезанието днес Слави Димов. Доволен съм от отбора, сработват се много добре, очакваме добро представяне в следващата надпревара, в която участие ще вземат ученици от всички 28 областни в страната, допълни Димов.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *