Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 465

Кръговото на Арена

Започна строителството на първото кръгово кръстовище в района на Арена Шумен  на ул. „Марица“ с ул. „Софийско шосе“ /пред т.н. Гръцки блок /. То ще бъде с четири основни направления – вход към залата, ул. „Софийско шосе“, ул. „Скобелев“ и център, съобщиха от пресцентъра на Общината.

В момента се фрезова старата асфалтова настилка и е въведена временна организация на движението на автомобили. Промяната е обозначена с необходимата вертикална сигнализация и от общинската администрация се обръщат с молба към шофьорите да спазват ограниченията, за да се избегнат пътни инциденти.

Заедно със съоръжението се изгражда и новата канализационна мрежа за отпадъчни води по улица „Перуника“. Подменя се уличното осветление по „Марица“, а на по-късен етап ще започне  строителството и на второто кръгово на кръстовището на ул. „Васил Друмев“, „Перуника“ и „Марица“, уточняват от Общината.

Коментари

  • Срамота юни 15, 2018 в 10:56 pm

    Всичкото хубаво, но… ние живущите на Софийско № 4, 6, 12 – Как да се приберем до домовете си с МПС??? Временна организация вече месец, изрязан асфалт, безполезни тротоари широки по 5 метра, “археологически разкопки”…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *