Справя ли се правителството с проблемите пред България?

or

гласували: 506

Крос „Златна есен“

Традиционният лекоатлетически крос  „Златна есен“ ще се проведе на 7 октомври, сряда, от 9,30 часа в Градската градина в Шумен. Състезанието е за ученици от 3 до 12 клас и се организира ежегодно от Община Шумен и УСШ „Хан Крум“. Заявки за участие се приемат на мястo до 09,15 часа. Стартовете за различните възрастови групи ще бъдат през 20 минути. Дължината на една обиколка за най-малките участници е 250 метра, а за най-големите – 1000 метра, съобщават от пресцентъра на Общината.

Крайното класиране е индивидуално и отборно. Класиралите се до 6-о място във всяка възрастова група ще получат фланелки, а първите трима лекоатлети ще бъдат наградени с медали. При отборите ще бъдат връчени три купи – за начални, за основни и за средни училища. Ще бъдат отличени и три учебни заведения с най-масово участие в тазгодишното издание на лекоатлетическия крос.

Целта на състезанието е да популяризира бягането сред учениците, да създаде трайни навици за спортни занимания и да стимулира развитието на спорта в Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *