Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 155

Крос „Златна есен“


Тазгодишното издание на традиционния лекоатлетически крос „Златна есен“ ще се състои на 7 октомври, четвъртък, от 9.30 часа в Градската градина, съобщават от пресцентъра на Община Шумен. Състезанието е за ученици от 3 до 12 клас и се организира от ЦПЛР-УСШ „Хан Крум“ със съдействието на Община Шумен. Заявки за участие се приемат на място в деня на кроса до 09,15 часа.
Дължината на една обиколка за най-малките участници от 3-4 клас е 250 метра, за учениците от 5-6 клас и 7-8 клас – 500 метра. Девойките във възрастовата група от 9 до 12 клас също ще бягат 500 метра, а за юношите дължината е 1000 метра. За да се избегне струпването на много ученици на едно място стартовете за различните възрастови групи ще бъдат през 20 минути.
Награждаването на победителите ще се състои след приключване на бягането във всяка възрастова група. Крайното класиране е индивидуално и отборно. Класиралите се до 6 място във всяка възрастова група ще получат предметни награди, а първите трима състезатели ще бъдат наградени с медали и фланелки. При отборите ще бъдат връчени три купи – за начални, за основни и за средни училища. Ще бъдат отличени и трите учебни заведения с най-масово участие в лекоатлетическия крос.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *