С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,082

Кризисен център

Спектакълът “Кризисен център” е последното представление за този сезон в шуменския драматично-куклен театър „В. Друмев“. То ще се играе на 15 Юли от 19,00ч., , когато в Шумен ще се събере плеяда от популярни лица, обединени от текста на Михаил Казаков.

В спектакъла можете да видите Силвия Петкова, Николай Станоев, Иво Йончев, Юлиян Рачков и Ивайло Захариев. Режисьор е Съби Събев, сценичният дизайн е на Димитър Димитров, а музиката на Тодор Василев.

“Кризисен център” е пиеса в жанра на трагикомедията. Всяка седмица група мъже, потърпевши от насилието на жени, се събират на необичайно място – в подводница. Девизът им е “Аз не съм жертва”. Но един ден на борда на подводницата попада нов герой – Жена.  Какво ще последва оттук нататък…. ще научите, ако гледате представлението, на което ДКТ „В. Друмев“ ви кани.

Пиесата „Кризисен център” от Михаил Казаков е отличена с поощрителна награда в Третото издание на конкурса „Алеко Константинов” за нова българска сатирична комедия, който се организира от Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов” – София.

Михаил Казаков получава поощрителна награда за драматургия от  Друмеви театрални празници „НОВА БЪЛГАРСКА ДРАМА” през 2017 г. за друг негов текст – „Потребителят”.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *