Справя ли се правителството с проблемите пред България?

or

гласували: 430

Кражба на голф в три хода

Подобен голф участвал в приключението от днешния полицейски бюлетин в Шумен.

46-годишен мъж от село Стоян Михайловски е подал сигнал в полицията, че е откраднат автомобила му. След полицейска намеса колата е намерена, а разследващите попаднали на любопитни подробности.

Според автора на сигнала кражбата на личния му Фолксваген „Голф 4“ е станала от паркинг в района на централна поща във Варна. Мъжът подал сигнал в полицейското управление в Нови пазар вчера. В хода на проведените оперативни действия за установяване на извършителя на кражбата, криминалисти от РУ- Нови пазар изяснили, че собственикът на автомобила бил във Варна със свои двама познати. Посетили заедно в казино.

Когато решил да си тръгва собственикът установил, че колата му я няма, мъжете с които бил – също. Малко по-късно полицейски служители влезели в контакт с двамата мъже от Нови пазар- на 20 и на 21 години. Изяснено било, че фолксвагена е докаран в Шумен от 21-годишния мъж. Продаден бил на 29-годишен шуменец. Полицейски служители от РУ- Шумен установили „купувача“. Автомобилът бил предаден с протокол за доброволно предаване. Работата по документиране на престъплението продължава.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *