Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 819

Концерти в парк Студентски

Концертите от лятната културна програма на Община Шумен, които се провеждат на открито в парк „Студентски“, продължават и през следващите дни, напомнят от пресцентъра на Общината.

В четвъртък, 16 юли от 20,00 часа на сцената в парка ще излязат учениците от танцовия състав „Луди млади“ при СУ „Сава Доброплодни“ с художествен ръководител Борис Иванов.

Седмица по-късно, на 23 юли от 19,30 часа предстои спектакъл с участието на Детския танцов ансамбъл „Веселяче“ при ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“. На лятната сцена малките танцьори ще представят концерта „Фолклор, приятелство, семейство“.

Заради изискванията за 50% заетост от общия капацитет за настаняване на зрители входът за двата концерта ще бъде с пропуски. Желаещите да присъстват на събитията могат да вземат безплатно своите пропуски от Туристическия информационен център до централния вход на сградата на общината.

Входни пропуски могат да се получат и на място 30 минути преди началото на концертите. Влизането на публиката ще се осъществява само през централния вход на парк „Студентски“.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *