С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,889

Консултативен съвет по спорта

Заседание за избор на Консултативен съвет по спорта събра 19 представители на спортните клубове в Шумен.  Всички организации бяха предварително информирани на 11 април за предстоящата среща и с предложението за нови членове. Промените в състава се налагат поради изтичане на мандата на стария съвет, съобщават от пресцентъра на община Шумен.

На срещата бе дискутиран регламентът, по който да се избере съставът на новия съвет. Новият консултативен съвет по спорт е с членове: Мая Пешева от „Спортен клуб по хандбал-Шумен 98“, Калоян Колев от Спортен клуб „ММА“, Атанас Димитров от Спортен клуб по шахмат, Станислав Димитров от Спортен клуб „Киокушин“, Марийола Спасова от Спортен клуб по художествена гимнастика „Ритмик“, Господинка Новакова от Спортен клуб по лека атлетика и Захари Димитров от Футболен клуб „Атлетик“.

По статут председател на Консултативния съвет е зам.-кметът по „Култура и образование“, а зам.- председател остава Даниел Даулов – ст. експерт „Младежки дейности и спорт“, както и двама членове от постоянната Комисия по младежта и спорта: Янко Янков и Стоян Стоянов. Предстои кметът на Община Шумен проф. Христо Христов да издаде заповед, с която да утвърди състава на новия Консултативен съвет по спорта.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *