Искате ли да има предсрочни парламентарни избори?

or

гласували: 47

Конкурс за коледни рисунки


За четвърта поредна година Община Шумен организира конкурс за детска рисунка, посветен на Коледа и Нова година. Поради усложняване на епидемичната обстановка тазгодишното издание ще се проведе онлайн. Рисунката трябва да бъде заснета с добро качество и изпратена на имейл адрес web@shumen.bg заедно с трите имена на автора, на учебното заведение, класа, както и телефон за контакт, съобщават от пресцентъра на Общината.
Конкурсът стартира от днес, 5 ноември и ще продължи до 30 ноември включително.
От 1 до 3 декември жури от шуменски художници, с председател доц. Ростислава Тодорова от Шуменския университет, ще селектира 30 творби от всички получени, които ще бъдат качени на Фейсбук страницата на община Шумен. От тях журито ще отличи най-добрите рисунки с първа, втора и трета награда във всяка от трите възрастови групи: Първа група – 5-6 годишни деца; Втора група – от І клас до ІV клас; Трета група – от V клас до VІІІ клас.
Паралелно с това ще се проведе и онлайн гласуване за наградата на публиката, което ще бъде активно от 3 до 11 декември включително.
До участие се допускат само рисунки, а не предварително изработени готови картички. От отличените с наградата на публиката и с първа награда в трите възрастови групи тази година ще бъдат изработени електронни поздравителни картички за Коледа и Нова година от името на кмета на община Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *