С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,884

Конкурс за детска рисунка

Община Шумен обявява конкурс за детска рисунка, посветена на Коледа и Нова година. В него могат да участват пет и шестгодишни деца, както и ученици от първи до осми клас, съобщават от пресцентъра на общината. Жури от шуменски художници ще оценява творбите на участниците, като до класиране се допускат само рисунки, а не предварително изработени готови картички. Ще бъдат определени най-добрите творби в три възрастови групи: Първа група – 5-6 годишни деца; Втора група – от І клас до ІV клас; Трета група – от V клас до VІІІ клас.

30 от всички получени рисунки ще бъдат селектирани за финалния етап на класирането. Те ще бъдат заснети, а фотографиите ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на Община Шумен, където ще се проведе и онлайн гласуване за наградата на публиката.

С творбите, отличени с първа награда в трите възрастови групи, както и с вота на публиката, ще бъдат изработени електронни поздравителни картички за Коледа и Нова година от името на кмета и кметския екип на Община Шумен.

Конкурсът стартира от днес, 14 ноември. Крайният срок за изпращане на рисунките е 5 декември (включително) на адрес: 9700 Шумен, бул. „Славянски” №17, Деловодство, стая 204, за конкурса за детска рисунка, посветена на Коледа и Нова година. Авторите трябва да посочат трите си имена, града, учебното заведение, в кой клас учат и телефон за контакт.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *