С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,786

Коледата красива

img_2947
“Да направим Шумен по-красив за Коледа” – това е призивът на общинската администрация в навечерието на Рождество Христово и Новата 2017 година. За целта от кметството подстрекават всички граждани на града да се включат индивидуално в коледното украсяване на Шумен – на мястото, където живеят – градинка, балкон, блок, вход, където работят – офис, завод, или учат – класна стая, училищен двор, училищен прозорец, фасада.
От днес официално е активна официална страница на Община Шумен във фейсбук. Ако сте участвали в украсата на някое кътче от ежедневието ви, можете да се самономинирате в обявения от Община Шумен конкурс за най-добра коледна украса в града. Дори и да не сте украсявали пак може да участвате но като фотограф.
До 20 декември всеки, който желае, може да качи свои снимки с празнична украса на фасади на сгради, витрини на магазини, офиси, заведения, междублокови пространства, градини, домове, балкони и прозорци на официалната страница на община Шумен във Фейсбук (ObstinaShumen). Авторите на фотографиите трябва да опишат мястото, което са номинирали, да посочат име и адрес (телефон) за връзка.
Комисия, съставена от представители на отдел “Култура, младежки дейности и спорт” и на медиите в града, ще отличи и награди три от най-атрактивните коледни украси. Поне на брифинг обещаха, че награди ще има както за авторите на украсите, така и за авторите на фотографиите.
20 от снимките, изпратени на Фейсбук страницата на общината, събрали най-много харесвания, ще бъдат отпечатани и подредени в изложба.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *