Справя ли се правителството с проблемите пред България?

or

гласували: 289

Кой е глупакът?

Премиерният спектакъл на Драматичен театър “Стоян Бъчваров”, Театрално-музикален продуцентски център – Варна „Вечеря за глупаци” от Франсис Вебер, превод Красимир Мирчев ще гостува в ДКТ „Васил Друмев” – Шумен на 02.02.22 г., съобщават от пресцентъра на театъра.

Вечеря за глупаци“ е една от най-добре написаните комедии, които съм срещал и се захванах с нея с удоволствие. Със завидно чувство за хумор авторът критикува всички поравно и съвсем естествено ни кара да си зададем въпроса „Кой е глупакът?“. Неслучайно, коментирайки пиесата, си е казал: „Със сигурност някой някъде смята, че аз съм глупак“. Този спектакъл е разказ за капаните, които сами си залагаме и неизбежните човешки страдания, които произтичат от нашите избори.“, споделя режисьорът Николай Кенаров. Сценограф е Габриела Кърджилова. В ролите се превъплъщават актьорите: Свилен Стоянов , Александра Майдавска, Константин Соколов, Симеон Лютаков, Николай Божков, Биляна Стоева и Михаил Мутафов.

Спектакълът се реализира с финансовата подкрепа на Фонд “Култура” на Община Варна. Представлението е от 19:00 ч. в салона на театъра.

За информация и резервация – телефон на билетна каса – 089 6 140 044.

Цени на билети – 12,00, 15,00 и 18,00 лв.

Онлайн продажби на адрес: www.eventim.bg.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *