Добра ли беше за вас 2021?

or

гласували: 155

Кметът поздрави Мис България

Кметът на Шумен Любомир Христов посрещна шуменката Сара Младенова, която беше избрана за Мис България за 2021 година. Красавицата спечели титлата в конкуренция с още 16 момичета от цялата страна. На срещата, която се състоя в общината днес, тя бе придружена от Сабин Асенов, организатор на конкурса „Мис Шумен“ и хореограф на националния конкурс „Мис България“, съобщават от пресцентъра на общината.

Любомир Христов поздрави Сара за големия успех и сподели, че е много радостен от факта, че шуменка е най-красивата българка за 2021 година. Кметът подари на момичето кристална статуетка с изображение на роза и букет цветя, като й пожела да бъде красива като тези цветя, да завърши успешно образованието си и да осъществи всичките си мечти.

Сара Младенова благодари на кмета за хубавите думи и пожелания. Тя разказа за себе си, че е на 17 години, учи в СУ „Йоан Екзарх Български“, занимава се с фехтовка и е част от националния отбор на България. Сподели също, че като активен спортист нейната лична кауза като Мис България 2021 ще бъде развитието на спорта у нас, особено сред малките деца и подрастващите. В тази връзка кметът обеща съдействие за провеждане на срещи в училищата, за да бъдат стимулирани децата да спортуват.

Следващото събитие за Сара Младенова е световният конкурс за красота „Мис Планет 2021“, на което тя ще представи страната ни.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *