Одобрявате ли действията на служебното правителство?

or

гласували: 83

Кметът: Значимото се постига трудно

И тази година традиционната среща на кмета на Върбица инж. Мердин Байрям с абитуриентите от випуск 2021 се състоя, макар и в по-тесен кръг заради пандемичната обстановка. Той покани абитуриентите в кабинета си, за споделят мечтите и стремежите си за своето  бъдеще.

Традиция продължава да е жива вече 10 години и випускниците на СУ “Св.Пайсий Хилендарски” имаха възможност да почувстват своя празник, да получат необходимото внимание, и да споделят откровения с главния представител на местната власт и техен кмет-инж. Мердин Байрям. Младите хора ще поемат по пътя на техническите науки, други ще станат бъдещи педагози, медици, и компютърни специалисти- шарена палитра от мечти и дръзновения. Градоначалникът приветства намеренията им и напомни, че община Върбица има особено голяма нужда от бъдещи медицински специалисти и архитекти и именно на тях общината предлага прекрасни условия за финансово подпомагане в обучението. “Вие вече знаете, че да си добър ученик не е никак лесно, а да бъдеш добър студент е още по-трудно, изискват се много труд и усилия. Така е, и в живота. Значимите неща се постигат трудно, с много усилия, но затова са и много ценни. Пожелавам Ви да реализирате мечтите си в страната ни – в родния град. Защото, когато човек е близо до корените си, той може да се справи с всякакви трудности, които животът ще му поднесе! Бъдете здрави, и трупайте успехи.”, каза в приветствието си към зрелостниците инж. Байрям.

Всеки зрелостник получи плик със символична парична сума. Участниците в традиционната среща си направиха обща снимка за спомен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *