Трябва ли да има по-строги ограничения срещу COVID-19
Да

or

Не
гласували: 110

Клошари в бой до смърт

Клошар е бил убит при свада в района на ДКЦ-1, научи Шмоко.бг от граждани в района. Според първоначална информация убиецът е също скитник, с който жертвата се скарала в ранния следобед в сряда.

Минувачи забелязали двама мъже да се бият малко преди 2 следобед. След като единият надделял, другият, едър мъж, облечен в камуфлажни дрехи напуснал местопроизшествието и тръгнал в посока Старата поликлиника. На мястото на убийството на ъгъла до ДЗИ и заложна къща 101 са пристигнали директорът на ОДМВР ст. комисар Ялчън Расим и окръжният прокурор Маргарита Георгиева. За убийството е заподозрян мъж с прякор Румен Клошаря, който бил въоръжен с голям нож, научи Шмоко.бг от запознати. 30-ина минути след намушкването Клошаря е бил забелязан в района на новото кръгово кръстовище на “Петър Парчевич” и “Васил Априлов” до болницата. Заподозреният е мъж на 50 години, задържан  е и с него работят полицаи.

“В 13.58 на тел. 112 е получен сигнал за скандал на ул. “Цар Освободител”. В следствие на скандала се е стигнало до намушкване, скандалът е бил между двама клошари. Жертвата е починала на място.” – коментира пред репортер директорът на ОДМВР ст. комисар Ялчън Расим. “Започна досъдебно производство с първите действия – оглед на местопроизшествието, предстои да събираме доказателства, има свидетели очевидци.” – допълни окръжният прокурор Маргарита Георгиева.

Коментари

  • Varg ноември 12, 2020 в 1:33 pm

    Това е небезизвестния милионера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *