Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 813

КАТ пикчърс представя

2178 шофьори са “изгорели” за установени нарушения на скоростта по време на едноседмичната полицейска операция по линия на ТИСПОЛ,  която се проведе на територията на област Шумен. За резултата от операцията съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова.

Целта на засиления контрол на скоростните режими е била да се засили вниманието на водачите към една от най-честите предпоставки за инциденти на пътя- несъобразената или превишена скорост на движение.  90 са установените нарушения през нощта, 2178 са в светлата част на денонощието. При обработените клипове до момента от камерите прави впечатление, че превишението на водачите е с до 30 км/ час над максимално позволената скорост.  459 от нарушенията са установени на територията на РУ- Нови пазар. Най-много са засечените нарушители на 14 август- 134. В началото на полицейската операция на 12 август са установени 11 нарушения.

В неделния ден и в края на акцията водачите са шофирали по-отговорно и дисциплинирано и са установени 14 нарушения. На 15 август в 14:26 часа е засечен водач на лек автомобил Мазда с великотърновска регистрация, който при ограничение на скоростта от 50 км/ час преминал по ул.“Пирин“ в Нови пазар с 115 км/ час.  На водачът ще бъде съставен акт за установено административно нарушение, като по закон ще бъде лишен от правото да управлява за срок от 3 месеца и ще му бъде наложена парична глоба в размер на 600 лева.

Отделно победителят в едноседмичния фото кастинг на ТИСПОЛ печели и правото на публикация на снимката в Шмоко.бг. Честито!

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *