Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 155

Кандидати за директори

 

Ясни са кандидатите за директорските постове на Регионалния исторически музей, на Художествената галерия „Елена Карамихайлова и на Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров“ в Шумен.

До участие в конкурс за длъжността „Директор” на Регионален исторически музей – гр. Шумен комисията допуска Даниел Пенерлиев, досегашен директор на музея.
Конкурсът ще се проведе на 25.10.2021 г. от 14:00 часа, в конферентна зала на 1 ет. в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“ – гр. Шумен.

Доц. Д-р Ростислава Тодорова-Енчева, преподавател в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ е допусната до участие в конкурс за длъжността „Директор” на Художествена галерия „Елена Карамихайлова“ – гр. Шумен.
Поради несъответствие на изискванията за завършена специалност от професионално направление „Теория на изкуствата“ или „Изобразително изкуство“, не са допуснати до участие в конкурса Валентина Великова и Антония Караиванова.
Конкурсът ще се проведе на 26.10.2021 г. от 9:00 часа, в конферентна зала на 1 ет. В Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“ – гр. Шумен.

За длъжността директор на Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“ – гр. Шумен. До конкурс са допуснати Росица Стратева и Елисавета Великова.
Конкурсът ще се проведе на 26.10.2021 г. от 14:00 часа, в конферентна зала на 1 ет. в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“ – гр. Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *