С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,786

Йоско – 21-ви път

Теодор - Йоско

Теодор – Йоско

29-годишният рецидивист от Шумен Теодор Б., по-известен като Йоско, се сдоби с 21-вата си поред присъда. Този път той влиза в затвора за 12 години при първоначален строг режим.

Днес състав на Шуменския окръжен съд призна Йоско за виновен за опит за грабеж при опасен рецидив и за причиняване на телесна повреда на полицай.

На 24 ноември 2015 г. след 17,30 часа той направи неуспешен опит да ограби шуменката Петранка Димитрова, като й дръпна чантата и я удари по окото. Междувременно от павилион на “Лафка”, от православен храм и от други шуменци дошли сигнали за мъж със същото описание и агресивно поведение.

Униформените го засякоха на Крайречния и при опит да го задържат, метнал камък по един от полицаите, който също се казва Теодор. След това скочил в 4-метровото корито на реката и от там го извадиха с белезници. После вече пред съда разправяше, че бил откачил, защото глътнал две лилави хапчета, които му дал приятел, уж против главоболие…

Тук го вадят от Боклуджата, сн. архив

Тук го вадят от Боклуджата, сн. архив

В богатото си съдебно досие Теодор – Йоско е натрупал присъди за грабежи, кражби, хулиганство, причиняване на телесни повреди, възпрепятстване на орган на властта, унищожаване и повреждане на чуждо имущество.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *