Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 585

И в Смядово няма

„Новината днес е ,че взетата проба преди два дни със съмнения за коронавирус е отрицателна. Искам да отбележа,че получаваме информация за завърнали се наши съграждани и досега имаме връчени 11 протокола за спазване на карантината.От тази вечер под карантина ще бъдат поставени влизащите от повече държави.“ Това съобщи на стената си във фейсбук кметът на Община Смядово Иванка Петрова.

Във вторник в Смядово са започнали да пръскат с дезинфектанти улиците и местата,където минават повече хора. Монтират се външни дезенфектанти на възлови места. „Лично упражнявам строг контрол по спазване на санитарно–хигиенните условия в търговските обекти. Днес затворих кафе–машина където се събират много хора и не спазват предписаният. Можете да се обаждате когато имате съмнения за спекула със цените на хранителните продукти и лекарства.По долу съм прикачила условията при които да ползвате патронажната грижа. Лека вечер!“ – написа още Иванка Петрова.

Коментари

  • Иларион март 17, 2020 в 11:15 pm

    Боздугана17.03.2020 23:12

    Кмета и полицията да си вършат работата в Шумен! Днес имаша доста автомобили с немски, белгийски и нидерландски регистрации, които обикалят града и магазините при положение, че има 14 дневна карантина от министерството за гастарбайтерите от тези държави!!! Града ще пламне от тях!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *