С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Инсулт под душа

Спасители помогнаха на "Спешна помощ" да стигнат до пациентката и да я занесат до линейката.

Спасители помогнаха на “Спешна помощ” да стигнат до пациентката.

Спасителен екип на пожарната разби апартамент на четвъртия етаж в блок на бул. “Мадара” за да стигне до жена, която е получила инсулт под душа и се нуждаела от спешна медицинска намеса. Инцидентът стана малко преди обяд днес, а пациентката вече е настанена в болница.

 
Жената е пенсионерка и вероятно е пострадала от жегата, коментираха съседки пред блока. Каролина се оплаквала от високо кръвно и диабет, а особено зле се чувствала в горещините. Казвала, че се спасява от тях с хладки душове. Днес също влязла да се охлади, но по едно време по стълбището от апартамента й започнала да се лее вода.

 
“Комшиите от етажа й викали, викали, но явно заради пусната вода нищо не се чуваше” – разказа жена от блока. Едва когато някой спрял водата на целия блок чули от апартамента виковете за помощ на бабата. Оказало се, че както била под душа й прилошало, паднала на пода на банята и с тялото си запушила сифона, така водата тръгнала навън.

 
Влизането на спасителите при бедстващата жена не беше лесно, тъй като входната врата била нова и добре защитена с шипове, та се наложило да я режат с ъглошлайф за да влезе медицински екип. Хората от “Спешна помощ” констатирали, че пациентката е със затруднени движения и е претърпяла инсулт.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *