С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Инж. Байрям тръгва за четвърти мандат

За четвърти пореден път кметът на община Върбица инж. Мердин Байрям тръгва към местните избори, на 29 октомври 2023 г. През последните 12 години управление той постигна много и превърна Върбица в привлекателно място за живеене и отдих. С изпълнени обещания и нови планове той ще се яви пред съгражданите си, за да поиска за четвърти път доверието им.

Инж. Байрям бе подкрепен от почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, които застанаха зад него и утвърдиха кандидатурата му за кмет на община Върбица от листата на ДПС за предстоящите местни избори на 29.10.2023г.

Развълнуван съм. Изключително благодарен съм на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и целия Централен съвет на ДПС за оказаното ми за пореден път доверие и одобрявайки за четвърти път кандидатурата ми за кмет на община Върбица. Благодарен съм на всички хора, които ме номинираха. Доверието, което спомогна за всичко това, означава много за мен“, каза инж. Мердин Байрям след утвърждаването му за кандидат-кмет за община Върбица.

Според него това е признание за всичко, което той и екипът му са създали и продължават да създават вече 12 години.

Давам си много добра сметка и от опит знам, че всеки успех е предмет на непрестанен труд и съм готов да продължа да работя по същия начин в името и за доброто на моите съграждани. Стремежът ми винаги е бил и остава верен на тези, с които делим радост и несгоди всеки ден. Народът ми се доверява и аз вярвам в моя народ!”, каза инж. Байрям.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *