Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 155

Има бира

ТИР влезе с несъобразена скорост и не можа да излезе от кръстовището на ул. “Васил Друмев” и “Марица” до супермаркета на “Лидъл” и задръсти трафика с близо 30 палета бира. По първоначална информацията шофьорът залюлял товара, от инерцията палетите се разместили и тръгнали да излизат. Каси с “Пиринско пиво” се разпилели, а бутилките се натрошили на площ от 300-400 квадратни метра.

Първата реакция на примитивни комшийкии на ПТП-то било да се развикат от балконите на децата си, които играели долу: “Зимай бържи бирата и идвай гори”. Децата наистина тръгнали да събират, други да пият, но съвестни граждани успели да укротят жаждата им с мирни предупреждения и до мародерски кражби в крайна сметка не се стигнало, а шофьорът и още няколко негови колеги започнаха да прехвърлят оцелелите бутилки в щайгите. Малко по-късно на място дойде и друг ТИР, на който да бъде пренатоварена стоката.

Бирата е идвала от завода на “Карлсберг” на Кьошковете и е трябвало да стигне до базата на компанията на Седми километър.

Заради произшествието в час пик беше усложнен трафикът в района на зала “Младост” и “Лидъл”.

Коментари

  • ? февруари 20, 2019 в 10:08 pm

    “…кръстовището на ул. “Васил Друмев” и “Марица” до супермаркета на “Лидъл”…”
    Не знаех, че са изместили магазина до кръговото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *