Ще си поставите ли ваксина срещу COVID-19
Да

or

Не
гласували: 411

Изписаните повече от приетите

Изписаните пациенти от шуменската болница вчера са 11. Приетите са осем. Сред новозаразените с ковид през вчерашния ден е момченце на 5 месеца и 25 дни от Шумен. То е с пневмония и е настанено за лечение в Детското отделение на МБАЛ-Шумен.

25 са общо установените случаи на новозаразени с COVID-19 в област Шумен на 7 януари, сочат данните на Единния информационен портал, обобщени от РЗИ-Шумен. От установените нови случаи 15 са при жени и 10 при мъже. Най-възрастният инфектиран е жена на 81 години от Шумен. Най-малкият новозаразен е шестмесечното бебе от областния град.

171 са настанените в COVID отделенията на областната болница в Шумен днес към 9.30 часа . От тях 126 са с потвърден положителен PCR тест. Останалите 45-има очакват резултати. Трима са в тежко състояние в АОИЛ, като всички са интубирани.

Петима души са изгубили битката с COVID-19 в Шуменско за изминалото денонощие, съобщиха от Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен. Трима души е покосил вирусът вчера. Сред тях е жена на 71 години, за която вече информирахме. По-късно вчера са починали още две жени на 66 и 80 години. Тази сутрин в болницата са издъхнали мъж на 71 години и жена на 76 години.

От установените нови случаи 15 са при жени и 10 при мъже. Най-възрастният инфектиран е жена на 81 години от Шумен. Най-малкият новозаразен е шестмесечното бебе от областния град. Най-много нови случаи има в община Шумен – 16. От тях два са в село Дибич. Останалите 14 са в областния център. Шестима от новозаразените са от община Смядово. От тях един е от село Кълново и петима от Смядово. Два са случаите в община Нови пазар. Те са на мъж на 62 години и жена на 70 години от Нови пазар. Един случай е регистриран във великопреславското село Хан Крум.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *