Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 548

Измамна доза

Безплатна прожекция на новия български филм „Доза щастие“ ще можете да видите на 28 ноември, четвъртък, от 18 ч. з залата на Младежкия дом в Шумен. Филмът е предназначен за ученици от 8 до 12 клас.

„Доза щастие“ е романтична драма от 2019 година. Лентата е базирана на романа „Падение и спасение: Изповедта на една хероинова наркоманка“ на Весела Тотева. Авторката бе продуцент на сутрешния блок на Нова ТВ „Събуди се“ и почина внезапно на 45 години през март тази година. В романа си тя разказва откровено за своята борба с хероиновата зависимост.

Главната роля във филма се изпълнява от нейната дъщеря Валентина Каролева. Сценарист и режисьор е Яна Титова, а оператор е Мартин Балкански.

След края на филма в информативна среща педагози и психолози ще запознаят младежите с рисковете при употребата на наркотични вещества. Инициативата се организира във връзка с превенцията на употреба на наркотици от подрастващите и младите хора.

Безплатната прожекция е организирана от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Общинският младежки дом в Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *