Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 466

Изберете адрес

Във връзка с предстоящите избори за народни представители на 4 април 2021 година Община Шумен информира гражданите, че избирателите имат право да подадат Заявления за вписване в избирателния списък по настоящ адрес. Формулярите се подават от избиратели, които имат постоянен и настоящ адрес в различни населени места на територията на Република България и желаят да гласуват по настоящ адрес.

Исканията се подават лично, не по-късно от 14 дни преди изборния ден – до 20 март 2021 г. включително в съответното населено място по настоящия адрес на избирателя. За хората, които имат настоящ адрес в Шумен, заявленията се подават в Центъра за информация и услуги по „Гражданска регистрация“.

Образец на заявлението за гласуване по настоящ адрес може да се изтегли от официалния сайт на Община Шумен в раздел „Избори“, секция „Избори за народно събрание 2021“.

Заявлението може да се подаде и по електронен път през интернет страницата на Община Шумен в секция „Е-услуги“ с електронен подпис.

След подаване на формуляра избирателят ще бъде заличен от избирателния списък по постоянен адрес и ще се извърши автоматизираното му включване в избирателния списък по настоящ адрес.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *