Добра ли беше за вас 2021?

or

гласували: 155

Зъболекари в Шумен

За пета поредна година Шумен ще бъде домакин на Национален форум  по дентална медицина „Мадарски конник“. Той ще се проведе от 9 до 11 февруари в хотел „Шумен“ . Във форума се очаква да се включат 280 стоматолози от цяла България. Форумът се организира от Българския зъболекарски съюз и Районата колегия в Шумен. Всяка година броят на участниците расте, което е добър атестат за работата на Районната колегия на стоматолозите в Шумен и носи удовлетворение на организаторите, подчерта председателят на местната структура д-р Елка Баева.

Официалното откриванена форума ще бъде на 10 февруари в 9,00 ч. в хотел „Шумен“.

Регистрацията е на 9 феврурари, когато от 9 ч. до 12 ч. участниците във  форума ще имат възможност да чуят новостите за материалите на фирма „Дентатехника“ с  лектор  д-р Иван Райчев. От 13 ч. до 18 ч. са предвидени 5 уъркшопа по прилагането на нови методи в денталната медицина.

Лекционната програма на 10 февруари ще започне веднага след официалното откриване. Лектори ще  бъдат д-р Росен Венелинов, доц. Тодор Узунов, доц. Камен Коцилков, доц. Стоян Иванов. Лекционната програма е съпътствана и от търговски презентации на „Атлантис“, „Берлин хеми“, „Ри-Джен“ и др.

Програмата предвижда и 7 частни практически курсове, които ще се проведат на 9 и на 11 февруари в зала „Дискрет“ и в Медицинския колеж в Шумен.

Участието на студенти от денталните факултети в София Пловдив и Варна е безплатно за всички прояви,уточни д-р Баева.

Форумът е акредитиран от Българския зъболекарски съюз и предоставя 13 кредитни точки към продължаващото обучение на лекарите по дентална медицина.

По време на форума председателят на БЗС д-р Николай Шарков и главният секретар на БЗС д-р Борислав Миланов, ще се срещнат  с управителния съвет и комисията по етика на Районната колегия в Шумен. Предвидена е среща със зам.-кмета  д-р Светлана Маркова и директора на РЗОК  д-р Йорданка Пенкова.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *