Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 940

Златна значка за Даулов

Ст. експертът по младежки дейности, спорт и туризъм в Община Шумен получи днес високото отличие „Златна значка“. Отличието се присъжда за цялостната му дейност за развитието на спорта в общината и по повод неговата 60-годишнина.То му бе връчено по време на сесията на Общинския съвет от кмета  Любомир Христов и председателя на ОбС  Красимир Минчев.

„Приемам това отличие като признание за шуменския спорт. Благодаря на спортните клубове на спортната катедра на Шуменския университет, на спортната общественост за номинацията, благодаря  на общинските съветници за доверието. Животът ми е бил осмислян изцяло със спорта – като студент ва НСА, треньор и като дългогодишен ст. експерт в Община Шумен и това би могло да бъде пример за младите хора да бъдат  упорити, да  работят и да постигат мечтите си, заяви пред местните парламентаристи Даниел Даулов. Той пожела на съветниците здраве и успехи за просперитета и развитието на Шумен и заяви, че приема наградата и като задължение да работи с двойно повече сили.

Коментари

  • Николай Върбев юли 30, 2020 в 9:35 am

    Моето уважение към г/н Даулов и честит 60 г.юбилей! Нещо се греши за спорта.Каде е шуменския футбол,баскетбол,волейбол,борба,лека атлетика,фехтовка конен спорт,вдигане на тежести,гимнастика-почети са забравени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *