С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 835

Здравна конференция

MEDICALНационална научна конференция на тема “Здравеопазване `2015 – състояние, проблеми, перспективи” ще се проведе в Шумен утре от 9 часа в хотел “Боровец”. Организатор е женската организация на Алтернатива за българско възраждане.

В конференцията ще участва проф. д-р Григор Горчев, д.м.н., акушер-гинеколог, хирург, онколог. Управител е на Специализираната болница за активно лечение по акушерство и гинеколигия “Света Марина” в Плевен. Ръководител е на Клиниката по онкогинекология в онкоцентъра към Медицински университет в Плевен.

Очаква се да дойде също доц. д-р Георги Недков Кючуков, д.м., неврохирург, началник на Клиниката по неврохирургия към МБАЛ “Света Ана” във Варна, депутат от АБВ, зам.-председател комисията по здравеопазване в Народното събрание.

Участник в конференцията ще бъде доц. д-р Григор Димитров, д.и., главен директор на “Осигурителни отношения” в БСК, преподавател във Висшето училище по застраховане и финанси, член на Надзорния съвет на НЗОК. Чака се също бившият здравен министър и два пъти кмет на община Стара Загора д-р Евгений Желев Желев. Поканена е и шефката на шуменската РЗОК д-р Йорданка Пенкова.

Коментари

  • LS юни 19, 2015 в 12:02 am

    Лош криминолог-графолог сте, г-н Василев. 😀
    Поздрави!

  • kefa юни 18, 2015 в 5:37 pm

    Дане би да сте сменили журналистите си?Браво,повече новини от шум.бг!
    Поздравления.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *