С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,705

За трети, уж последен път

Momopola1Три пъти в затвора са ми достатъчни, това ще бъде последното ми провинение, обеща на съда днес Кънчо Кънчев Монопола при обсъждането на мярката му за неотклонение.

Въпреки заявената решимост да влезе в правия път, районният съд остави 26-годишния наркоразпространител в ареста за постоянно.

Полицаите откриха дрогата у него преди 2 дни при среднощна проверка на автомобил БМВ на магистрала “Хемус”. Намериха четири хапчета, везна, пликче с кафяво вещество. Близо до мястото на проверката намериха черен пакет с около 50 г марихуана.

Кънчо Монопола вече е лежал два пъти за наркотици. Три пъти са ми достатъчни, няма да се укрия, ще съдействам на разследващите, обеща задържаният пред съда. Служебният адвокат Марияна Пенчева също се опита да убеди съда, че подзащитният й няма да се укрие и ще съдейства на полицията.

Monopola

След 20-минутна почивка съдия Красимир Кръстев от ШРС отсъди, че Кънчо Кънчев остава в ареста за постоянно, а ако не е доволен от мярката, може да обжалва пред окръжния съд в тридневен срок.

Коментари

  • Varg август 7, 2016 в 4:27 pm

    Не виждам логиката някои да си плаща,за да бъде престъник.

  • станислава август 5, 2016 в 4:13 pm

    много са намерили,най-вероятно не си е платил където трябва е няма що изловихте престъпниците!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *