С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,716

За театъра – с любов

На 27 март актьорите и любителите на сценичното изкуство ще отбележат Международния ден на театъра. В рамките на празничната седмица днес от 19 ч. на камерна сцена ще бъде представен спектакълът „Нирвана”. На 26 март зрителите могат да видят „Живот в три версии”. За това представление театърът предлага билет за двама на преференциални цени.

Сутринта на самия 27 март от 9,30 часа ще бъдат поднесени цветя и венци пред паметниците на Васил Друмев и на Добри Войников в Шумен. В 10 часа в зала „Патиланчо“ ще започне спектакълът “Рошльо и комините” за най-малките зрители.

За 11 ч. на 27 март е насрочена срещата с актрисата Ирина Абаджиева.

В същия ден от 19 часа е премиерата на спектакъла „Генерална репетиция” по пиесата „Око под наем” на Питър Шафър. За любовта, за  бариерите, за уплахата и глупостта – един сюжет за напрегнатите семейни отношения. Всичко това ще можете да видите в спектакъла през погледа на актьорите  Михаил Скуджов, Александър Валериев, Елена Атанасова и Валентин Ченков.

Сцена от спектакъла “Генерална репетиция”.

 

На 28 март е премиерата на „Златка, златно момиче”, подготвена от театралната студия, която работи с ученици към театъра.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *