Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 548

За една цигара

44-годишен баща от Шумен е преспал в полицейския арест след като решил да раздава правосъдие с шамари и ритници на 16-годишно момче, с което бегло общувала дъщеря му. Според полицията случката е станала към 17:30 в сряда на ул. “Август Попов”. По случая е образувано досъдебно производство за едро хулиганство.

Инцидентът бил провокиран от случка преди няколко дни, когато две момичета отишли при компания от няколко момчета и едното момиче, на 14-ина години поискало от момчетата обикновена цигара. За случката обаче разбрал бащата на непълнолетната пушачка и решил да разследва каква е тая работа с цигарите и да прекрати тютюнопушенето в зародиш.

В сряда групичката от момчета била на ул. “Август Попов”. Към тях се приближил мъж и казал на едно от момчетата да го последва. В двор на близката кооперация, където нямало хора чичката, К. П. на 44 години, забил няколко шамара на тийнейджъра и го ритнал няколко пъти. Младежът обаче подал сигнал за насилието. Според обясненията на потърпевшия мъжът го питал защо предлага цигари на децата и дъщеря му. Вероятно пък таткото е помислил, че това може да са “други” цигари, с марихуана и решил да разследва сам. Според неофициални източници няма данни 16-годишният да е употребявал или предлагал цигари с наркотично съдържание.

Коментари

  • ббб юли 10, 2019 в 10:11 am

    Поздравления за бащата, така се прави за да си защитиш децата си от чумата-тютюнопушенето. След като няма общинска полиция да следи дали се пуши на детските площадки, пред училищата и в парковете. Необходима е пълна забрана в паркове улици, в жилищните блокове на цигарите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *