С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,924

Затварят част от „Симеон Велики“

За времето от 14.00 до 16.00 часа на 26 март (събота) временно се затваря за движение на моторни превозни средства бул. „Симеон Велики“ в участъка от кръстовището с ул. „Тодор Икономов“ (сградата на Областното пътно управление) до кръстовището с ул. „Цар Асен II“ (сградата на НОИ). Ще бъдат затворени за движение и двете платна на булеварда, информират от пресцентъра на община Шумен.

За същия период от време автобусните спирки по бул. „Симеон Велики“ се закриват. Променя се и маршрутът на градските автобуси № 6 и № 9. Те ще се движат по ул. „Васил Априлов“ в частта от кръстовището с ул. „Васил Друмев“ до кръстовището с ул. „Ген. Скобелев“, като ще се използват съществуващите автобусни спирки в района.

Във връзка с ограничаване на движението, от 14.00 до 16.00 часа в събота, 26 март, ще бъде променен режимът на работа на светофарната уредба на кръстовището на ул. „Цар Иван Асен II“ и бул. „Симеон Велики“ с жълта мигаща светлина „Внимание“.

Промените се въвеждат поради извършване на дейности, свързани с премахване на опасни дървета по бул. „Симеон Велики“. Временната организация на движение ще бъде обозначена с необходимата вертикална сигнализация.

Коментари

  • Петър Минчев март 26, 2022 в 3:43 pm

    Те, ако бяха опасни, нямаше да падат толкова трудно. Бях там и видях за какво става дума.
    И как ги сортират кое е опасно и кое не, след като са от един вид, едно до друго? Как така, примерно, през едно се разболяват или каквото там ги прави опасни дотолкова, че да ги секат от дъно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *