С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 835

Заради един шамар?

Радослав Златев. Сн.: Фейсбук

Радослав Златев. Сн.: Фейсбук

Заради един шамар заклал майка си Елена 24-годишният Радо Кърпата вчера в дома им на ул. “Света гора” 4. Така поне излиза от обясненията, които майцеубиецът е дал на първо време пред разследващите – с разширени зеници и гледайки в точка.

Радослав Златев вече има адвокат и днес трябваше да бъде разпитан пред съдия. Утре наблюдаващият прокурор Димитър Арнаудов ще поиска от съда постоянна мярка “задържане под стража”.

Според запознати с неговите обяснения, предния ден Радослав имал лош ден в склада за мебели, в който работел. Привечер му се мернал съмнителен силует и звънил на тел. 112, но се оказало че “заподозреният” е служител на фирмата и вместо похвала за бдителността, получил упреци от шефа.

Прибрал се разстроен от случката, пушил цигари до късно, пак излязъл, бродил из града, прибрал се към 3-4 часа след полунощ и седнал да играе на компютъра.

Към девет сутринта във фаталната сряда майка му го питала няма ли да закъснее за работа. Към 13,30 ч Радослав влязъл в кухнята. Елена стояла до мивката, била си наляла чаша вода. Синът понечил да вземе чашата, тя нещо се дръпнала, чашата паднала, водата се разляла и Елена му лепнала един шамар.

Ей тука Радослав вече много се обидил и взел ножа – ловен, със 17-18-сантиметрово острие. Рани от ножа са намерени при аутопсията по цялото тяло ня жената. Най-зловещ бил разрезът на шията й. Има версия, че синът се е опитал да я обезглави. Причината за смъртта е загуба на кръв.

Коментари

  • .... април 2, 2019 в 2:05 am

    Хахах сериозно направо нямам думи

  • Созопол февруари 7, 2019 в 5:34 pm

    Баба Руска от Равадиново му направи магия и тои откачи

  • Eleonora декември 3, 2015 в 10:27 pm

    Bokluk

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *