С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,925

Емоция All inclusive

12307970_954513507955974_1964751068462600392_o

За поредна,17-а година, клуб Мултифейс и Национална модна агенция “Идея Прима” орнизират истинско пиршество за сетивата – конкурсът за красота и европейски зрелища “Мис и мистър Топ лица на Шумен – 2016”, обяви пред Шмоко.бг собственикът на агенцията Димитър Увалиев. Ол инклузив емоцията, както я нарече Увалиев е в петък, 25 март от 22.30 в клуб “Мултифейс”.

“За Тези, които биха искали да се запишат за участие в този fashion конкурс, ще споделим, че модното състезание изповядва философията на пълен fair play! Тоест гласуването от страна на журито е явно, пред зрители, участници и медии, по шестобалната система. Резултатите се записват в протоколи. Журиращите в конкурса са от страна на домакините от “Мултифейс”, спонсори от известни и реномирани шуменски фирми, естествено запазено присъствие в така наречената Комисия на честта имат и представители на медиите. Всички това го казваме като гаранция, че всичко ще се разиграва на сцената и пред хората, а не зад кулисите.” – обясни още Увалиев.

“Мис и мистър Топ лица на Шумен” присъства в културния и нощен живот на града вече почти две декади. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема “разходка на модни закачалки. Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. Предвиден е и приличен паричен и предметен награден фонд.

“За да влезете в Хола на шоу бизнеса, елате първо в предверието му, в деня на шоуто, на репетицията и кастинга –  на 25 март, петък, от 16.30 часа в Мултифейс. За да участват в конкурса “Мис и мистър Топ лица на Шумен”, момичетата и момчетата трябва да имат навършени 16 години, и да отговарят на изискванията на принципа за уседналост – тоест да са родени, да следват, учат, работят те или пък някой от родителите им да е от Шумен.” – разясниха организаторите. В шоуто за модели има и още един конкурс – “Мис и мистър български топ лица- клон Шумен” . В него могат да участват желаещи както от Шумен, така и от други градове.

Съорганизатор на шоуто на сезона “Мис и мистър Топ лица на Шумен-2016″ е Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тезикоито се триумят ще кажем: ” Талантът няма нужда от анонимност! Елате там, където Другите нямат шанс да бъдат!” – канят организаторите.

За участие: 0887-57-99-42, 0899-29-05-85 и 0878-18-16-48 и facebook : идея прима. YOU TUBE : идея прима

UVALIEV_Miss_Mister_Shumen_2016_CS5 (1)

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *