Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 548

Емоции върху лед

Ледената пързалка в парк „Студентски“ отвори официално врати на 03 януари, съобщи собственикът на съоръжението Константин Димитров. След продължилия до последно топъл декември условията не позволяваха нормална работа на пързалката, така че да има добър лед, но януари ще донесе радост за малки и големи.

Ледената площадка заема централно място сред атракциите и тази зима в парк “Студентски”. Разположена е  на обща площ от 400 кв.м. Покритието е с естествен лед от 10 сантиметра, има трибуна с 90 места. Съоръжението разполага с двама инструктори, които ще помагат на децата и възрастните да се учат да се пързалят. Пързалката е “вдигната” върху мултифункционалното игрище  и ще може да се използва до края на ммарт 2020 година.

Работното време на ледената пързалка е от 10.00 до 22.00 часа. На всеки четири часа се извършва санитарно почистване в рамките на 15 минути. Поради много топлото време откриването и закъсня, но може би тази година ще бъде оставена за забавление на малки и големи до по-късно, може би 29 март, коментира Константин Димитров.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *