С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 835

Елате в България

photo_verybig_1457523Инвестирайте в България. Това обобощено призова в рамките на Икономическия форум за Югоизточна Европа (SEE Economic forum Sofia 2015) председателят на Надзорния съвет на „Алкомет“ Фикрет Индже.

 

Индже, който е председател на УС на Североизточната българо-турска търговско-индустриална камара, участва във форума в хотел „Маринела“ (бивш „Кемпински“) с изпълнителния директор на камарата Венцислав Венков. Проявата беше под егидата на министъра на икономиката Божидар Лукарски, а в София за нея пристигнаха и 12 министри на икономиката от Югоизточна Европа.

 

„България е едно много добро място да вложите парите си. Тук ще срещнете трудолюбиви и отзивчиви хора. На това един външен инвеститор трябва да отговори с добронамереност, честност и коректност. Тогава нещата се получават и аз и моята компания, а и много други бизнесмени сме пример за това“. С тези думи се обърна пред повече от 600 участници от 12 страни шуменският бизнесмен.

 

Фикрет Индже беше един от основните докладчици на кръгла маса „Инвестиционен климат и възможности за инвестиции в Югоизточна Европа“, ръководена от председателя ня Агенцията за инвестиции Стамен Янев. В словото си Индже акцентира на опита на „Алкомет“, като една от проспериращите компании в България. Той се спря на финансовата стабилност в България, като главна предпоставка за успешна инвестиция, както и на редицата предимства, които предоставя страната ни на бизнесмените от чужбина.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *