С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 69

Експанзия на Е-плант

Шуменската строителна компания “Е-Плант” ООД , специализирана в областта на строителството и електроизграждането, започва  разширяване на своята дейност и набира нови служители за работа в строителството и в административното обслужване на фирмата, съобщиха от централата на “Е-плант”. Предвижда се нови работни места да бъдат разкрити в Шумен и Варна.

Компанията “Е-плант” е базирана в Шумен и започва по-активната си дейност през 2013 г. Развива дейността си в сферата на електроизграждането, фотоволтаичните централи и слънчевите колектори, строителството, снегопочистването. С оглед разширяването на дейността предстои набирането на работници и служители за следните позиции:
– технически офис сътрудник
– зидари
– кофражисти
– бояджии
– работници за полагане на топлоизолация и тротоарни настилки
– електротехници
На кандидатите се предлага:
– добро заплащане
– социални  придобивки
– обучение и допълнителна квалификация
– възможност за професионално развитие
Фирмата е сертифицирана за качество съгласно изискванията на ISO 9001 и за безопасност при работа в съответствие с изискванията на OHSAS 18001. Притежава и сертификат за системи за управление на околна среда съгласно ISO 14001.
Кандидатите, които проявяват интерес към някоя от изброените позиции, могат да изпратят автобиография на адрес eplant.bulgaria@gmail.com или да потърсят лична среща на адрес ул. “Гоце Делчев” 24 , Шумен от 08 до 17 часа. Телефонът за контакти е  0887 941 312.

 

Коментари

  • Фридрих Крес фон Кресенщайн януари 23, 2018 в 12:10 pm

    Знаем ги ******** (коментарите на този потребител са модерирани и цензурирани)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *