COVID-19: Трябва ли да има ново затягане на мерките?
Да

or

Не
гласували: 734

Д-р Стаменова става войвода

Актрисата Ернестина Шинова пресъздаде един от най-сложните образи в “докторския” сериал “Откраднат живот” – този на екранната д-р Стаменова.

Екранната д-р Стаменова от телевизионния сериал хвърля бялата престилка и става войвода при това под Илчов баир. Актрисата Ернестина Шинова, която изигра един от най-сложните образи в докторския сериал ще се кандидатира за депутат в листата на ВМРО от 30-и шуменски избирателен район, съобщиха в сряда “воеводите”. “Не за пръв път каним представители на гражданското общество. На изборите 105 човека са от гражданската квота. Само в листите на трите столични района те са 15 души. Осем от водачите на листи са от гражданската квота.” – обясни при представянето на новите имена в листите лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Ернестина Шинова, която е съпруга на евродепутата от ВМРО Андрей Слабаков, ще е на последните места във Варна и Шумен. Тя сама поискала тези позиции. Актрисата бе представена като “дамата, която ще краси кампанията”. Любопитно е, че за депутат от 30-и Шуменски избирателен район е избиран свекърът на Ернестина, покойният актьор и еко активист Петър Слабаков. Големият актьор е завършил гимназията “Нанчо Попович” в Шумен, а в парламента е влизал два пъти – веднъж във VII Велико народно събрание през 1990 като кандидат на СДС в Русе и втори път XXXVII Народно събрание от листата на БСП.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *