Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 565

ДПС за децата

Днес кандидат кметът – Четин Казак, съвместно с кандидатите за общински съветници от ДПС, за община Шумен, организираха кампания “Цветни игри за децата на Шумен”.

Акцията стартира в ранната неделна сутрин на детската площадка в непосредствена близост до НУ “Княз Борис I”, в кв. “Гривица”.

По време на кампанията площадката бе почистена от боклуци, а съоръженията за игра боядисани във възможно най-веселите тонове.

Междувременно жителите от квартала дойдоха да ни поздравят за инициативата. Оказа се, че неведнъж е събирана подписка от жителите на квартала и депозирана в общинска администрация – Шумен, с молба да бъде обновена детската площадка, но и до ден днешен не са предприети действия в тази връзка.

Господин Казак ги увери и подчерта, че както и до сега Общинската структура на ДПС-Шумен, ще продължи да дава своя принос с обществено полезен труд, чрез почистване, засаждане на дръвчета и възстановяване чрез боядисване на съоръженията по детските площадки в общината.

Пресцентър на ДПС-Шумен

Коментари

  • Име октомври 14, 2019 в 9:34 am

    Поучили са се от коментара ми под “ВМРО в помощ на шуменци” в шум беге и са снимали преди и след. Много интересно защо тези две, уж противоположни партии, се въртят около едно и също училище.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *