С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Допълнителни трансфери

Община Каспичан получава 250 000 лв. допълнително с решение на Министерски съвет от днес. Това обяви в профила си във фейсбук общинският лидер на ГЕРБ в Каспичан Ралица Тодорова, минути след като решението стана факт.

Средствата, отпуснати от кабинета саза реконструкция и благо-устрояване на централен парк и площад в гр. Каспичан, обясни Тодорова.

450 хиляди лева допълнително ще постъпят по бюджета на община Венец за ремонт и рехабилитация на улици в населени места на територията на общината. За Върбица и Каолиново също има по 450 хиляди за уличната мрежа и общинските пътища. Най-големият пай е за община Нови пазар. Там от допълнителните трансфери за 2017 година отиват 700 хиляди лева: за доизграждане на многофункционална зала в с. Памукчии, общ. Нови пазар – 240 хиляди; за рехабилитация на вътрешна, водопроводна мрежа в с. Правенци и възстановяване на асфалтова настилка – етап 1 – 210 хиляди и за подмяна на ВИК – ул. „Преслав“ – 250 хиляди лева.

250 хиляди получава община Никола Козлево. Парите са за ремонт на стадиона в село Вълнаре.

По бюджета на община Шумен са разпределени 70 хиляди лева, но те са за подготовка на терена на Национален историко-археологически резерват „Плиска“ за проучвания. В постановлението за допълнителни трансфери отсъстват общините Велики Преслав, Смядово и Хитрино.

Коментари

  • Стефан юли 29, 2017 в 5:10 pm

    Дали ще има някой ден решение за улиците в Дивдядово.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *