Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 465

Директор Расим

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ялчън Расим беше представен на ръководния състав на ОДМВР от шефа на пожарната Николай Николов.

45-годишният Ялчън Исмаил Расим е новият директор на Областната дирекция на МВР в Шумен. Расим беше представен официално пред ръководния състав в сградата дирекцията малко след 14 часа днес от шефа на Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” Николай Николов.

 

Николов бил посрещнат от шефа на шуменската пожарна Иван Иванов на изхода на магистрала “Хемус” на път от Варна. Причината за позвъняването от пожарникар номер 1 не била известна, но вътрешния телеграф разнесъл, че идва да донесе заповедта на вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова за назначаване на титуляр на длъжността директор на ОДМВР. Досега вр. и. д. беше Илиян Николов, бивш началник на РУ на МВР в Шумен и Велики Преслав.

 

Според неофициална информация за поста в Шумен след обявения конкурс се кандидатирали Илиян Николов и Ялчън Расим. Не е известно дали е избран титуляр, но министър Бъчварова издала директорска заповед на Расим. Дори след представянето на новия директор преди да се качи отново в автомобила си Николай Николов отказа да коментира пред Шмоко кой е новият директор. “Да, в момента съм аз” – така пък отговори на въпроса ни той ли оглавява дирекцията Ялчън Расим.

 

Заповедта на новия шеф на ОДМВР Ялчън Расим е за срок от една година, стана ясно по-късно следобед от официалното изявление на пресцентъра на полицията. От същото изявление се разбира, че Илиян Николов се връща на поста си началник на Районното управление на МВР в Шумен, където работеше преди да оглави дирекцията.

 

Ялчън Расим е роден на 7 април 1970 година, бил е началник на районните управления на МВР в Нови пазар и в Каолиново, а също така и кмет на село Наум. По време на службата си в МВР многократно е награждаван с благодарности и писмени похвали. През 2008 година за висок професионализъм и разкриване на тежко криминално престъпление е награден с обявяване на благодарност от Главния комисар на МВР. През 2012 година е награден с писмена похвала от директора на ОДМВР- Шумен.

 

Досегашният директор на ОДМВР Илиян Николов, който беше временно назначен на длъжността, ще се върне на поста началник на РУ- Шумен.

 

Точно в 14.17 Николай Николов слиза от БМВ-то със заповедта на министър Румяна Бъчварова за назначаване на новия директор Ялчън Расим.

Точно в 14.17 Николай Николов слиза от БМВ-то със заповедта на министър Румяна Бъчварова за назначаване на новия директор Ялчън Расим.

От дирекцията към инструктажната на районното управление излизат тримата, но подредбата издава министерския фаворит.

От дирекцията към инструктажната на районното управление излизат тримата, но подредбата издава министерския фаворит.

На тръгване дори след представянето шефът на пожарната отказва да каже името на новия директор.

На тръгване дори след представянето шефът на пожарната отказва да каже името на новия директор.

Коментари

 • безстрашния юли 2, 2015 в 3:33 pm

  да ти еба държавата по добре навсякъде да сложат турци ,а българите да го духат,нека ни ебът още 1000год,аферим

 • LS юни 30, 2015 в 6:07 pm

  Шшш, аркадаш, в тоя сайт се пише на български, може да е с грешки, ама на български да е.

 • Мехмед Салиев юни 30, 2015 в 10:03 am

  Is hayatinda basarularinin devami dilegi ile.hayirli olsun ve allah utandirmasin.

 • Ahmet TACEMEN юни 30, 2015 в 9:57 am

  BU GÜNKÜ BULGAR DEVLETİNİN ÖMRÜNÜ UZATMAK İÇİN, BU ÇAPTAN ATAMALAR SIKLAŞACAKLAR. ANCAK BULGARLARIN YORUMLARINDAN ANLAŞILDIĞINA GÖRE, BULGARDA BUNU ANLAYACAK BASİRET YOK, BEŞ PARA ETMEZ VE KATİLLİKTEN ÖTE GİTMEZ BULGAR GÖZÜ DÖNMÜŞLÜĞÜ, BULGAR DEVLETİNİN ÖMRÜNE SON VERMEK İÇİN, ŞUURSUZCA, ÇABALIYOR…

 • сим юни 29, 2015 в 10:36 pm

  Ето,този,след време ще е кмета на Шумен. Техничар,каратист,полицай,деполитизиран,бил е кмет в Каолиново,време е за Шумен!

 • rrrr юни 29, 2015 в 10:03 pm

  Професионализмът няма нищо общо с това в коя партия членуваш. Честито!

 • Petko юни 29, 2015 в 7:38 pm

  Очаквано! Шмоко, първи(2014 година) ви показа снимки за дружбата между ДПС+ГЕРБ !

 • varg юни 29, 2015 в 4:15 pm

  Гарантирано от герб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *